Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

PSV – Rangers: skót átok

Európa Liga, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, március 10., csütörtök, 19.00, Eindhoven

A szorzók alapján a legegyértelműbb mérkőzésnek ez ígérkezik a mai Európa Liga-fordulóból, de a múlt valamelyest óva kell, hogy intse a hollandokat. A PSV ugyanis még soha nem győzte le a Rangerst, amely ugyan nem játszik látványos futballt, de a célját nagyon sokszor eléri vele. Legutóbb például a Sporting otthonában harcolta ki a továbbjutást az utolsó pillanatokban. Dzsudzsák Balázs csapata a francia éllovas Lille-t búcsúztatta, s most már nem is nagyon állna meg a dublini fináléig. A mai ellenféllel azonban már csak a hovatartozása miatt is vigyáznia kell, hiszen nemcsak a Rangerst, de egyetlen skót csapatot sem vert még meg a PSV a nemzetközi kupaporondon, hazai pályán pedig egyenesen csak vereségei vannak. Ezúttal hétszeres pénzt hozna a vendégsiker, persze a múltból nem lehet megélni.

0 Tovább

Napoli - Villarreal: mára is jut rangadó!

Európa Liga, 1. mérkőzés a legjobb 32 között, február 17., csütörtök, 19.00, Stadio San Paolo

Nagyon jól csengő csütörtöki párosítás, ám tűzijátékot ne várjunk: a Napoli még egy gólt sem kapott idén hazai pályán a nemzetközi sorozatban, de lőni is csak kettőt tudott. A spanyol liga negyedik helyezettjének otthonában kinyílhat majd a párharc, de a Serie A bajnoki címéért harcoló nápolyiaknál inkább az olaszos stílus dominálhat - reményeik szerint azért egy-két uruguayi góllal megfűszerezve. Edinson Cavani ugyanis élete formájában van, a bajnokságban 25 forduló után már 20 találatnál jár, itt pedig a csoportkörben ötöt vállalt magára abból az összesen nyolc gólból, melyet csapata szerezni tudott.

0 Tovább

profifogadas

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek