Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, február 22., kedd, 20.45, Parken Stadion

 

A feltörekvő dán klub a Barcelonától sem riadt vissza, akkor miért tenné ezt a Chelsea esetében?

Több mint 10 éves sportfogadói múlttal elértem arra a pontra, hogy elkezdjem visszakeresni a tanulópénzt, amit eddig a játékba fektettem. Valaki felfedezett valami helytelent az előző mondatomban? Önmagában a tény, hogy elkezdtem visszakeresni a tanulópénzt az helytelen, mert itt egyszerűen arról van szó, hogy elkezdtem többet nyerni mint veszteni azon tapasztalat segítségével, amit az elmúlt évtized játéka közben gyűjtöttem.

Ámde térjünk a lényegre. Szokta valaki figyelni, hogyan változnak a szorzók? Biztosan sokan mondanák, hogy: IGEN. Arra lennék kíváncsi, hogy  tudja-e valaki, hogy mit jelentenek ezek a szorzó mozgások és milyen titkos információt hordoznak a fogadók számára? Ha egy szorzó mondjuk 1,825-ről csökken 1,65x-re az már egy figyelemfelhívó jel, de csak annyit jelent, hogy sokan fogadnak az adott csapatra. Ha viszont 1,825-ről 1,5x-re csökken a szorzó, mint azt tette a múlt heti Benfica-Stuttgart mérkőzésen is, akkor az egy erős indikáció arra, hogy az megtegyük egy kisebb összeggel. Láss csodát a Benfica, ha nyögvenyelősen is, de megverte a Stutgartot 2-1-re.

Ehhez hasonló szorzó mozgást véltem felfedezni a holnapi FC Copenhagen-Chelsea BL mérkőzésen, ahol 1,45-ről 1,72-re (sőt, a legfrissebb adatszerint már 1,83! - a szerk.) nőtt a Chelsea győzelmének oddsa. Itt is hasonlóan erős indikációt vélhetünk felfedezni, mint a fent említett mérkőzésen, ezért én megtettem két napja, hogy döntetlen vagy hazai siker születik majd. Látva a Chelsea jelenlegi igen gyenge formáját, és a hazaiak lehengerlő teljesítményét ez nem is számítana annyira meglepetésnek szerintem. A szorzók nem a jelenlegi erőviszonyokat, hanem az FC Chelsea márkanevét értékelik 1,72-re, de szerintem a valós odds ide minimim 1,9-2x lehetne.

Tanulság: NE FELEJTSÜK EL FIGYELNI A SZORZÓKAT!