Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyen nincs, és mégis van!

A múlt héten folyamatosan fogtam a fejem az eredmények alakulása láttán. Legutóbb a 2010-es VB alatt éreztem hasonlót, ahol sorba borult minden papírforma. Meg kell, hogy mondjam nem jó érzés, amikor folyamatosan olyan eredmények alakulnak másképp, amelyeket részletesen kielemeztem és majdnem biztosnak véltem…

0 Tovább

Valencia - Barcelona: David Villa újra Valenciában!

La Liga, március 2. szerda, 22.00, Mestalla

A Mestalla az egyetlen olyan spanyol élvonalbeli stadion, ahol még nem tudott nyerni Pep Guardiola, és a jelek szerint ez még akkor is így marad, ha ma este győzelmet tud aratni Valenciában a Barcelona. A katalán mester ugyanis olyan derékfájdalmakkal küszködik, hogy könnyen előfordulhat, nem tud elutazni. Jó hír azonban a bajnokjelölt számára, hogy játékmesterük, Xavi a jelek szerint időben felépült vádlisérüléséből, és elfoglalhatja helyét a kezdőcsapatban. Hátul azonban továbbra is hiányozni fog Victor Váldes és Carles Puyol, mégis egyértelmű favorit a listavezető a harmadik Valencia otthonában.

0 Tovább

Chelsea - Man United: Vidics továbbra sem bír Toresszel?

Premier League, március 1. kedd, 20.45, Stamford Bridge

A Chelsea 50 millió angol fontot érő támadója ellen kétszer is kiállították a United szerb középhátvédjét, amikor a spanyol még a Liverpool csapatát erősítette. A ma esti ellenfelek idei formáját tekintve ezúttal is valami hasonlóra lenne szükség ahhoz, hogy a kékek meg tudják verni a vörösöket. Carlo Ancelotti csapata tavaly oda-vissza megütötte Nemanja Vidicséket, többek között ennek is köszönhetően májusban bajnoki címet ünnepelhetett, de idén az Abramovics vagyonhoz méltatlan ötödik helyen találják magukat. A bajnokságban csak először találkoznak az éllovas manchesteriekkel, de az augusztusi szuperkupa találkozón 3-1-re nyertek Sir Alex Ferguson fiai. Vajon hazai pályán elégtételt tudnak venni a londoniak?


0 Tovább

AC Milan - SSC Napoli: Maradonához méltó meglepetés?

Serie A, február 28., hétfő, 20.45, San Siro

Az európai futballhétvége legnagyobb rangadóját ezúttal rendhagyó módon hétfőn rendezik meg, hiszen az olasz élvonal első helyen álló milánóiak a forduló előtt még második nápolyiakat fogadják. A Serie A címért küzdő klubok között mindössze három pont a különbség, és már csak azért is vigyázniuk kell, mert a hétvégén közéjük ékelődő, címvédő Inter újra feljövőben van. Nem úgy, mint a Milan és a Napoli - Massimiliano Allegri és Walter Mazzarri sem állíthatjuk, hogy bombaformában lenne. Igaz, leginkább az európai kupaporondon inogtak meg mindketten, hiszen a déliek csütörtökön fájdalmas vereséget szenvedtek a spanyol Villarreal vendégeként, és ezzel ki is estek az Európa Ligából, míg a ma esti házigazda a BL-ben sodródott a kiesés szélére az angol Tottenhammel szemben. A képlet egyszerű: aki előbb talpra tud állni, az óriási lépést tesz a bajnoki cím megszerzése felé. Ez persze főleg a vendégek esetében lenne nagy szó, hiszen a Napoli legutóbb 1990-ben, bizonyos Diego Maradonával volt olasz bajnok…

0 Tovább

Atlético Madrid - Sevilla: itt a madridiak mumusa!

La Liga, február 26., szombat, 18.00, Vicente Calderón

A fővárosiaknak bőven lenne miért törleszteniük a Sevillával szemben, hiszen az andalúzok tavaly májusban 2-0-ra verték Quique Sánchez Flóres csapatát a Király kupa döntőjében, majd októberben a bajnokságban ismételtek, 3-1-es győzelemmel a Ramón Sánchez Pizjuánban. Az Atlético számára azonban nem biztos, hogy a legjobbkor jön a bosszú lehetősége: múlt héten ugyan nyerni tudtak Zaragozában, de azt megelőzően zsinórban öt meccset is elveszítettek! Bajnokit utoljára január közepén nyertek hazai pályán, azóta a Bilbao (0-2), majd a Valencia (1-2) is három ponttal távozott a Vicente Calderónból.

0 Tovább

profifogadas

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek