Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ferencváros - Kecskemét: Szivics lecsapna a bizonytalan fővárosiakra

Monicomp Liga, február 25., péntek, 19.00, Albert-stadion

Tomiszlav Szivics, a kecskemétiek szakvezetője verést ígért a zöld-fehéreknek a tavaszi nyitányra. Fogadási szempontból feltétlenül nagyot dobna a "büdzsén", miután négyszeres pénzt fizet a vendégsiker. Aztán, hogy mennyi a realitása, az már egy másik kérdés. A Fradi az Üllői úton eddig nyolc mérkőzéséből hatot megnyert, általában kihasználta a hazai pálya előnyét. A Kecskemét idegenbeli mérlege viszont pont az ellentettje, két győzelem mellett hat vereség sorakozik. Azt hozzá kell azonban tenni, hogy Sziviccsel jobban szerepel a gárda, mint tette azt Urbányival, így a nem túl derűs őszt egy szívderítő tavasz követheti.

0 Tovább

Stuttgart - Benfica: hosszabbítás Hajnaléknak

Európa Liga, a legjobb 16 közé jutásért, visszavágó, február 24., csütörtök, 21.05, Stuttgart
(Az első mérkőzésen: Benfica-Stuttgart 2-1)

A Benfica legutóbb december 7-én szenvedett vereséget. Az említett napon egy német csapattal, a Schalkéval találkozott a Bajnokok Ligájában. Azóta tizenkét, zsinórban megnyert tétmeccs a portugál csapat mérlege, ráadásul óriási doppingszerrel, a Sporting elleni sikerrel a tarsolyban érkezett meg Stuttgartba. A svábok egyébként a Benficához hasonlóan két gólt szereztek a hétvégén, de semmire sem mentek vele, mivel a Leverkusen kétszer annyit rúgott. Bruno Labbadia csapata így továbbra is kieső helyen tanyázik a Bundesligában, pedig az elmúlt években inkább azt szoktuk meg, hogy a végső sikerekért, de legalábbis a dobogóért harcol. A Stuttgart esetében viszont odáig jutottunk, hogy az odds-ok egy 2-1-es hátrányból hazai pályán induló német csapatot - ha csak egy hajszállal is - esélytelenebbnek titulálnak.

0 Tovább

Inter - Bayern: elérkezett a bajor bosszú ideje?

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, február 23., szerda, 20.45, Stadio Giuseppe Meazza

Tisztelet a Barcelona-Arsenal párosításnak, de a nyolcaddöntő legnagyobb párharca ma este kezdődik Milánóban, ha a tavalyi eredményekből indulunk ki. Az Inter és a Bayern legutóbb a 2010-es fináléban futott össze, de ezúttal nehéz lenne kiindulni az olaszok akkori, 2-0-s győzelméből. A bajorok kezdőcsapata például vélhetően hat helyen is különbözni fog ma este a májusihoz képest. Franck Ribéry esetében mondjuk ezt annyira nem bánják - a francia klasszis eltiltás miatt hiányzott a madridi döntőn, de most ott lehet a kezdő sípszótól, félelmetes támadó kvartett alkotva Arjen Robbennel, Thomas Müllerrel, valamint az eddigi legjobb müncheni formáját mutató Mario Gomezzel.

0 Tovább

Olympique Marseille - Manchester United

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, február 23., szerda, 20.45, Stade Vélodrome

Mindkét szakvezető komoly problémákkal küszködik az összeállítást illetően. Didier Deschamps a hétvégén elveszítette a legjobb formában lévő csatárát, az ágyéksérülést szenvedő André-Pierre Gignacot. De a másik két kezdő támadója sem teljesen egészséges, miután Rémy és Brandao is fájlalja a bokaját. Ezek után még az is előfordulhat, hogy a Marseille edzője feladja a tőle megszokott 4-3-3-as hadrendet. Szintén kérdőjeles Mathieu Valbuena szereplése. A középpályást és csatárt egyaránt játszani képes válogatott labdarúgó egy hónapos kihagyás után térne vissza, de Deschamps nagy valószínűséggel csak a cserék közé nevezi. Sir Alex Ferguson sem lehet nyugodt, bár ő legalább nem őrlődik kétségek között. Ferdinand, Giggs, Evans, Anderson és Owen ugyanis biztosan nem játszhat a Vélodrome-ban, a skót menedzsernek egyedül Rafael szerepeltetéséről kell döntenie majd az utolsó pillanatban. Ha a hétvégi FA kupa-meccsen rúgást kapó brazil is kiesne, akkor a manchesteri védelem azért erősen felforgatottá válna, hiszen ő lenne a harmadik hátvéd, akit nélkülöznie kellene Fergusonnak.


0 Tovább

Hogyan válogassuk ki a „majdnem tuti tippeket”, avagy FC Kobenhavn - Chelsea

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés, február 22., kedd, 20.45, Parken Stadion

A feltörekvő dán klub a Barcelonától sem riadt vissza, akkor miért tenné ezt a Chelsea esetében?

Több mint 10 éves sportfogadói múlttal elértem arra a pontra, hogy elkezdjem visszakeresni a tanulópénzt, amit eddig a játékba fektettem. Valaki felfedezett valami helytelent az előző mondatomban? Önmagában a tény, hogy elkezdtem visszakeresni a tanulópénzt az helytelen, mert itt egyszerűen arról van szó, hogy elkezdtem többet nyerni mint veszteni azon tapasztalat segítségével, amit az elmúlt évtized játéka közben gyűjtöttem.

0 Tovább

profifogadas

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek